Ka ardhur momenti për të ndryshuar dyshekun?
A ju kujtohet se kur e keni blerë dyshekun tuaj aktual?
Pas 10 vjetësh, një dyshek mund të mbajë peshën ekuivalente të qelizave të vdekura të lëkures me peshën e një brejtësi. Vetëm ky fakt mjafton për të menduar seriozisht për një Dyshek të ri. Ndryshimi i dyshekut të vjetër mund të përmirësoj gjumin tuaj, aktivitetin tuaj ditor dhe shëndetin mbi të gjitha.
Sa i vjetër është dysheku juaj >>
Dyshek Dormeo
NDRYSHOJE ÇDO 10 VITE!
Oferta mbaron pas:
Zgjidhni dyshekun e preferuar

Dyshek
Aloe Vera
-20%
Tek 21,590 Lekë
Dopio 39,190 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Aloe Vera Plus II
-20%
Tek 26,390 Lekë
Dopio 46,390 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Fresh Prima II
-20%
Tek 31,990 Lekë
Dopio 55,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
iMemory S Plus
-20%
Tek 36,790 Lekë
Dopio 67,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Air+ Comfort
-20%
Tek 43,990 Lekë
Dopio 79,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Air+ Select
-20%
Tek 51,990 Lekë
Dopio 87,990 Lekë
Më shumë >>

Na ndiqni ne instagram