Tave rrumbullake FiveStar
Tavë rrumbullake FiveStar Legend

Kjo enë gatim është rezistente ndaj ngjitjes, ndaj gërvishtjeve edhe pas shumë vite përdorimi, me rezultate që janë të kufizuara vetëm nga imagjinata juaj. 3 përmasa: 24, 26 dhe 28 cm.
Çmimi normal: 3,990 lekë
Oferta: 2,390 Lekë
Më shumë >>
Struktura e enëve Delimano FiveStar Legend
Enët karakterizohen nga një shtresë e re jo-ngjitëse: baza me 8 shtresa, Quantanium është e përforcuar me pesë elementët më të fortë në Tokë.
1.
Smalt i ngjyrosur në çelik në shtresën e dytë
2.
Shtresa e parë me bazë smalti në çelik
3.
Çelik i cilësisë së lartë
4.
Shtresa e parë e brëndshme smalt në çelik
5.
Shtresa e dytë e brëndshme smalt në çelik
6.
Shtresa e parë rezistente ndaj ngjitjeve me veshje Quantanium®
7.
Shtresa e dytë rezistente ndaj ngjitjeve me veshje Quantanium®– me grimca guri, argjendi, titanium dhe diamanti
8.
Shtresa e tretë rezistente ndaj ngjitjeve me veshje Quantanium® me shkëlqim
Më shumë >>

Tave rrumbullake FiveStar
Më pak yndyrë, më shumë shije
Veshja e tij me material Quantanium i cili nuk lejon ngjitjen do të thotë që ju do të gatuani me më pak yndyrë ose thjeshtë me një pikë vaj, ushqimet do të jenë të shëndetshme e të shijshme për ju dhe familjen tuaj.
Ruani vlerat, aromën dhe shijen e gatimeve që ju preferoni. Pastrohen në pak sekonda, pa u munduar.
Porosit tani >>

Tave rrumbullake FiveStar