Fshese Storm Vac Rovus
Kombinimi perfekt i dy fshesave në një të vetme: fshesë thithëse dhe fshesë dore
E lehtë në peshë dhe lehtesisht e manovrueshme siguron përfitim të plotë dhe gjithë komoditetin e fshesave klasike, ndërsa motori efikas ofron thithje mjaft të fuqishme për të trajtuar çdo lloj rrëmuje. Harrojeni fshesën tuaj të rëndë, të ngathët dhe të pistë! Me Rovus Storm Vac ju mund të thjeshtoni jetën tuaj dhe lehtësoni përpjekjet që ju duhen për të pastruar shtëpinë tuaj!
Cilado qofshin nevojat tuaja të pastrimit, nga qilimat dhe dyshemet me drurë, pllakat ose tavanet me pluhur, Rovus Storm Vac mund t’i sfidoj të gjitha..
Çmimi normal: 10,990 lekë
Oferta: 5,490 Lekë
Më shumë >>