Paketa: Dyshek + Batanije me ngrohje + Jastëk
Këtë fundvit vjen strong>Dhurata më e ngrohtë me blerjen e çdo Dysheku Dormeo: Batanija me ngrohje Warm Hug dhe Jastëku Aloe Vera. Mos e humbisni këtë Ofertë ekskluzive për festat e fundvitit. Dhurojini vetës gjumin më të mirë me Dyshekun Dormeo dhe merrni 2 Dhurata: Batanijen me ngrohje Warm Hug dhe Jastëkun Aloe Vera.
Dhuratë: Batanije me ngrohje Warm Hug & Jastëk në vlerë 18,990 lekë.
Zgjidh Dyshekun e preferuar >>
Dhuratë: Batanije me ngrohje Warm Hug & Jastëk Aloe Vera
Dhuratë në vlerë 18,990 Lekë me çdo Dyshek të blerë. Nuk është një batanije e zakonshme, por një batanije me ngrohje elektrike dhe plotësisht e sigurtë për t’ju ofruar ngrohtësinë e duhur gjatë netëve të ftohta të dimrit. Jastëku klasik Aloe Vera ideal për çdo pozicion gjumi. Është hipoalergjik, i përshtatshëm për personat alergjik.
Mos e humbisni këtë Ofertë ekskluzive për festat e fundvitit.
Nxitoni për të përfituar >>
Zgjidhni dyshekun e preferuar

Dyshek
Aloe Vera Plus II
Hipoalergjik
Tek 32,990 Lekë
Dopio 57,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Fresh Prima II
3 zona komforti
Tek 39,990 Lekë
Dopio 69,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Air+ Comfort
Lartësia 27 cm
Tek 54,990 Lekë
Dopio 99,990 Lekë
Më shumë >>

Na ndiqni ne instagram