image

Parku më i madh i trampolinave në Ballkan

Latitude është parku më i madh i argëtimit dhe edukimit fizik në Ballkan i përshtatshëm për të gjithë grupmoshat. Jo vetëm argëtim, por edhe mundësi për të kryer aktivitete të shëndetshme që rrisin rendimentin mendor nëpërmjet aktivitetit fizik të çdo individi.

image