Qendra Artistike
Pentagram
Qendra Artistike Pentagram ofron:
1. Kurse për Violinë, Piano, Kitare, Kanto (këndim), Kor, Teori muzike, Flaut, Pikturë dhe Aktrim
Qëndra Artistike Pentagram ofron kurse në degët e mësipërme për të gjitha grupmoshat dhe nivelet. Pedagogë të kualifikuar dhe me experiencë perëndimore.
Argetim si dhe edukim muzikor me metoda Gjermane dhe Italiane të mësimdhënies.Ne ofrojmë përgatitje edhe për konkurime dhe Talent-Show.
2. Kurse kërcimi (për të gjitha moshat)
Balet (klasik dhe modern), Zumba, Kercime Latine (Salsa, Samba, Ca Ca Ca, Bachata,….etj.), Kercime Moderne, Vals, Aerobi, Koreografi te ndryshme, etj…

Tarifa: 3.000 LEK/muaj

Tarifat e kurseve

Kurse individuale për instrumente muzikore (1 herë/javë)
30 min: 3500 LEK/ muaj (4 here në muaj)
45 min: 5000 LEK/ muaj (4 here në muaj)

Kurse individuale për instrumente muzikore (2 herë/javë)
30 min: 6800 LEK/ muaj (8 here në muaj)
45 min: 9000 LEK/ muaj (8 here në muaj)

Kurse në grup
Ballet/Kërcim, Pikture, Aktrim, Teori muzike(Solfezh) 3000 LEK/muaj
Kor dhe Orkest%r 2000 LEK/muaj

image

Ofertë për kursin e aktrimit dhe kursin e balet/kërcim
20% ulje për regjistrimet deri në datën 12 tetor 2019

 

Bëjeni ëndrrën tuaj realitet!
Phone:069 451 4561 Phone:069 457 4221
A: Rruga Kongresi Lushnjes (Kryqezimi i 21 Dhjetorit),
Vila 54, Tiranë
W: www.pentagram.al | E: [email protected]
Facebook   Twitter