Gatuani pa vaj
Fritezë me avull për të skuqur çdo gjë.
Pregatisni të gjitha vaktet tuaja të preferuara në një mënyrë të shëndetshme – ndërroni vajin e nxehtë me ajër të nxehtë dhe ruani shijen e ushqimeve të skuqura.
Kapaciteti 2.5 litra, perfekt për skuqjen e produkteve të kripura dhe të ëmbla. Sipërfaqe e brendshme e cila nuk ngjit, disa nga pjesët mund të lahen edhe në lavastovilje.
Perfekte për vakte të kripura dhe të ëmbla
Fuqia 1.300 – 1.500 Watt
Kapaciteti i shportës: 2.5 L
Temperatura 80-200°C
Çmimi normal: 13.990 lekë
Oferta 3-4 Qershor: 11.990 Lekë
Më shumë >>