Tonera të rinj
BLACK dhe COLOR
Printoni
Mirë
lirë!
duke filluar nga 1200 LEK
Tel: 0682074147
Image

Image
Image
Image
Image
Oferta
HP 85A,35A 1200L
HP 12A, 78A, 83A, 283A 1800L
HP 217A 3500L
HP 230A 4000L
Laser color HP CF400,1,2,3X 4000L
Brother TN 1050, 2010 1400L
Samsung 1042 1900L
Samsung 101, 111 2400L
Samsung 116 2300L
Samsung 1052 2500L
Xerox 3140 2200L
Po ju, me sa e blini tonerin?

– Tek ne, më Lirë!

Free delivery
në Tiranë
Porosi në çdo qytet brenda 24 orësh
100% Tonera të rinj
100% Garanci
24 x 7 për porosi dhe suport

Na kontaktoni per modelet e printerave tuaj. Kemi oferte konkuruese!

Porosit tani!

Tel: 068 20 74147
Ofertë e veçantë
çipi kundër rrezatimit
WAVEEX

Produkt austriak që ju mbron nga rrezatimi i smartphone.
Sidomos i vlefshëm për moshat e vogla.

POROSITE TANI!

20 €
Cartridge World Tirana
Tel: 0682074147 | 0696532103
Email
[email protected]

<