Dhoma e Tregtisë Tiranë – Trajnim Anglishte Biznesi Profesionale

//Dhoma e Tregtisë Tiranë – Trajnim Anglishte Biznesi Profesionale
Anglishte Biznesi
Përshëndetje!

Anglishtja konsiderohet gjuha e suksesit në biznes në ditët e sotme.

A deshironi të zgjeroni fjalorin tuaj në gjuhën angleze, të përmirësoni aftësinë tuaj për të shkruar dhe folur në anglisht në ndërveprim profesional si dhe të mësoni terminologji dhe aftësi të cilat mund ti aplikoni në negociatat e biznesit, e-maile, prezantime profesionale, etj.?

Për këtë qëllim ne sjellim me çmim të favorshëm trajnimin:

“Anglishte Biznesi”.

Datat: 19, 20 & 21 Mars 2019
Ora: 1700 – 2000

Më shumë info
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë
Cel: + 355 (0) 68 671 5167
E-mail: [email protected]
By |2019-03-13T10:36:03+02:00March 12th, 2019|
TANI Marketing edhe në INSTAGRAM
Kemi shumë OPSIONE!
Kemi PROFILE të specializuara sipas natyrës së biznesit.
Kemi AUDIENCE të madhe dhe AUTENTIKE
Na kontaktoni për më shumë detaje.
close-image