Atlete me qafe Leisure 3.0
Atlete me qafë Leisure 3.0 Walkmaxx Comfort
Shijoni ditët e vjeshtës me atletet trendi me qafë Comfort Leisure 3.0 të cilat kanë një kombinim të shollës së harkuar dhe materialit memory në brëndësi për më shumë butësi në çdo hap që hidhni. Të prodhuara me materiale speciale posaçërisht për vjeshtë dhe që përshtaten me çdo lloj veshje dhe stili.
Të përshtatshme për çdo lloj rasti
Rezistente dhe nuk rrëshkasin
Shtresë memory për më shumë butësi
Çmimi i rregullt: 7.990 Lekë
Oferta: 3.990 Lekë
Më shumë >>