Balerina Comfort 3.0 Comfort
Përshëndetje,
Vjeshta është një periudhë shumë e bukur për t’u veshur me një stil që preferoni. Balerinat Komfort 3.0 plot stil vijnë me një dizajn unik për t’ju siguruar një pamje sa më elegante dhe në të njëjtën kohë për të siguruar rehati maksimale në çdo hap.
Fjongo e cila mund të hiqet ju jep 2 modelet balerinash në të njëjtën kohë dhe mund të kombinohen me çdo veshje.
Çmimi normal: 7.990 lekë
Oferta: 3.990 Lekë
Më shumë >>