+355 4 2237199 UHY Elite
Shikojeni ne Browser

KURSE KONTABILITETI DHE SEMINARE PËR TVSH-në
dhe SIGURIMET SHOQËRORE

KURSE KONTABILITETI 3 MODULE njëherësh:

ALPHA BUSINESS; FINANCA 5 dhe PROGRAMI BILANC

ÇDO TE MARTE/ENJTE DHE TE SHTUNE

DUKE FILLUAR NGA DATA 12 MAJ 2015

Çdo të Marte/Enjte nga ora 17:00 deri 19:00

Dhe çdo të Shtunë nga ora 12:00 deri 14:00

Çfarë duhet të dini për ligjin e ri të TVSH-së dhe per Sigurimet Shoqerore?

SEMINAR 2-DITOR PËR LIGJIN E RI TË TVSH-së

dhe SIGURIMET SHOQERORE

Data 15 Maj 2015 ora 18:00-20:00
Data 16 Maj 2015 ora 10:00-12:00

Per me shume informacion rreth programit dhe tarifave na kontaktoni:
Qëndra e Trajnimeve UHY Elite
Rruga Ibrahim Rrugova P17, H3, Apt. 12. Tiranë
+355 4 2237199
[email protected]
Harta