Ky email permban edhe foto

 

versioni online
Foto
 
Kush jemi

15 vite me pare ne menduam se investimi ne industrine e pastrimit te ujit eshte dicka e dobishme. Per kete qellim krijuam firmen Albuji shpk.

Ne bashkuam ne nje vend te vetem specialistet me te mire, te cilet me njohurite dhe pervojen e tyre profesionale u fokusuan per gjetjen e zgjidhjeve me te mira per pastrimin e ujit problematik ne mjaft rubineta shqiptare.

Ne ofrojme zgjidhje familjare, per nje rubinete apo per te gjithe shtepine.
Ne ofrojme edhe zgjidhje per nevoja industriale. Keto zgjidhje perfshijene projektimin, montimin dhe mirembajtjen e sistemeve te pastrimit.

1 img

 

Disa nga dobite e ujit te pastruar
Paisjet dhe sistemet tona te filtrimit garantojne largimin e papastertive mekanike, kimike dhe mikrobiologjike qe mund te permbaje uji.
Foto
Shijoni ndryshimin
Uje i paster dhe i lire nga cdo shije apo arome e huaj dhe e pakendshme, perfshi edhe klorin.
Atij i rikthehet shija natyrale.
Lexoni nje artikull (shqip)

 

Foto
Siguri ne mendje
Rrini te qete sepse uji pastrohet edhe nga metalet, kimikatet dhe mikroorganizmat e demshem..
Lexoni nje artikull (shqip)
Foto
Gatuani te sigurt
Nje pjese e substancave te demshme te ujit behen me aktive gjate gatimit.
Me ujin e filtruar jeni te cliruar nga ky rrezik.
Lexoni nje artikull (shqip)

 

Foto
Lekure me e bute
Nje uje me i mire eshte i barabarte me lekure dhe floke me te buta dhe lemuara. Sepse, ju e dini, substancat e demshme jane irrituese.
Lexoni nje artikull (anglisht)
2 img

 

Avantazhet e zgjidhjeve tona
Ne ju ofrojme zgjidhje reale, te besueshme dhe me kosto efektive per pastrimin e ujit qe perdorni. Ne mund te gjejme zgjidhje per cdo kerkese specifike.
Foto

 

Vetem tek ne
Me poshte po rendisim disa karakteristika te vecanta te cilat mund ti gjeni vetem tek paisjet tona.
check Performance e pashoqe – Largojne cdo gje te demshme.
check Pa konsum te enegjie elektrike
– Shfrytezohet veterrjedhja e ujit.
check Te besueshme – Materiale rezistente, jetegjatesi, mirembajtje minimale.
check Te manovrueshme – Pershtaten sipas nevojave dhe hapesires.
Keni ndonje pyetje ?
Na kontaktoni dhe do ju do te merrni nje pergjigje kompetente.
Specialistet tane jane ne dispozicionin tuaj per t’ju rekomanduar zgjidhjen me te mire dhe sipas specifikes se ujit tuaj.
 
© Ky email u krijua dhe shpernda nga www.postajuaj.com

 

versioni online
  |  
unsubscribe