foto-kryesore

Miq të dashur!

Gjeni kohën e nevojshme dhe vizitoni MEGAPANAIRIN e fundvitit që po zhvillohet në TIRANA EXPO CENTRE.

Çdo ditë surpriza dhe oferta pa fund ju presin në këtë qëndër moderne ekspozicioni, e vetmja në llojin e saj në Shqipëri.

Fëmijët do të gjejnë këto ditë të fundvitit në TIRANA EXPO CENTRE lodrat e tyre për t’u zbavitur, dhurata të shumta dhe argëtim pa fund, ndërsa prindërit mund të blejnë artikujt e duhur që ofrohen me çmimet më të lira, se kudo tjetër.

MEGAPANIRIN mund ta vizitoni çdo ditë nga ora 10:00 deri në orën 21:00. Për të mbërritur në TIRANA EXPO CENTRE, ka autobusë të dedikuar për transport falas, të cilët i gjeni te Bulevardi Zogu i Parë, anash Muzeut Historik Kombëtar.

TIRANA EXPO CENTRE gjendet vetëm 5 Km nga Sheshi Skënderbej, te ish godina e Praktiker për këdo që dëshiron të vizitojë këtë oaz argëtimi e kënaqësie në këto ditë festash.

TIRANA EXPO CENTRE ju mirëpret deri më 31 Dhjetor.

Gëzuar Krishtlindjet &
Vitin e Ri 2015!
+355 4 2357 900 [email protected]