+355 4 2237199 UHY Elite

VAZHDON SEZONI I KURSEVE TE TRAJNIMIT DHJETOR 2014 – JANAR 2015
QENDRA E TRAJNIMEVE UHY ELITE
JU NJOFTON PËR KURSET E TRAJNIMIT PËR PERIUDHËN Dhjetor 2014 – Janar 2015
– SEMINAR 4 DITOR PËR LIGJIN E RI TË TVSH-së QË HYN NË FUQI NË 01 Janar 2015
(datat 12-13 Dhejtor dhe 19-20 Dhjetor ora 17.00)
– Kurse trajnimi dhe praktikë e përshtatur për mësimin e programeve kryesore të kontabilitetit si Programi Bilanc, Financa5, Alpha Business.
(fillon ne daten 2 ose 4 Dhjetor dhe zhvillohet cdo te marte/enjte dhe te shtune mbasdite)
Per me shume informacion rreth programit dhe tarifave na kontaktoni:
Qëndra e Trajnimeve UHY Elite
Rruga Ibrahim Rrugova P17, H3, Apt. 12. Tiranë
+355 4 2237199
[email protected]
Harta
Qëndra e Trajnimeve UHY Elite është e rregjistruar në QKL