LOGO
Ulysses Enterprises
License of Federal Express Corporation

STUDENTE!

FedEx ofron tarifa preferenciale.per te gjithe aplikantet per shkolle jashte shtetit.

Fillojeni rrugen tuaj te suksesit me kompanine postare me te madhe ne Bote !

Rruga Mine Peza Nr 2
Tirane, Albania
Tel:+355 4 2253203 / 4 2253630
Mob:+355692048081
email: [email protected]
visit: www.fedex.com/al

FedEx – Kompania me e madhe e transportit ekspres ne bote!

Jeni te mirepritur te na kontaktoni per cdo informacion,
cdo dite nga ora 08:00 deri ne oren 18:00
ose te na vizitoni ne zyrat tona dhe personeli i FedEx do te jete ne sherbimin tuaj.