logo-rover
Te nderuar zoterinj !Perdorues te makinave Land dhe Range Rover;

Me kenaqesi ju njoftojme se per here te pare do te jene present ne Shqiperi inxhinjere te Fabrikes Land dhe Range Rover, per te kryer kontrolle e riparime te makinave tuaja.

Kontrollet do te jene FALAS dhe do te kryhen, prane Distributorit te ri Ekskluziv te Land & Range Rover, “TIRANA AUTO” (ne hyrje te Autostrades), nga data 17 deri me 21 Dhjetor 2012.

Per informacion te metejshem kontatoni :Cel: 069 60 42 505 dhe Tel. 2 410 318

E-mail: [email protected]