Përshëndetje

picture
Motoja jonë për të sjellë vetëm gëzim është:

Festa Filloi !

Festat më të bukura për fëmijë organizohen vetem me ne!

Festa për ditëlindje, për inagurime dhe evente të veçanta si Festat e Fundvitit, Karnavalet, Halloween, etj.

Organizimi

pictureNë festat tona, animatorët vishen si personazhet e preferuar të fëmijëve. Në galerinë tonë është një numër i madh personazhesh si: Borebardha, Hirushja, Bella, Aurora, Zana e Kaltër, Minnie Mouse, Zorro, Kapiten Gremci, Kapiten Xhek Sparrou, Princi i Kaltër, Ninxha, Kllouni, Kësulkuqja, Winxet (Bloom, Flora, Musa), etj.

Mundësi tjetër

pictureTashmë 4 Party vjen më pranë jush me lokalin më të ri në “Qendrën Kristal” ku ditëlindja e fëmijës mund të festohet në lokalin tonë dhe ku ne mendojmë për të gjitha.

box
Festoni ditëlindjen e fëmijës tuaj në lokalin tonë dhe zbukurimi

me tollombace do të jetë falas.

box