GRASS

Gjatë dizenjimit të kuzhinës tuaj është e rëndësishme të mos anashkaloni funksionin e brendshëm të kabineteve në favor të pamjes estetike të jashtme.

Sistemet e lëvizjes që ju zgjidhni, përkatësisht mentesha për kapakë dhe shina për sirtarë, përbëjnë shtyllën kurrizore të kuzhinës tuaj.

Duke përzgjedhur mekanizma me cilësi të lartë, ju do të kurseni në një plan afatgjatë.

Mobiljet do të jenë më të qëndrueshme në kohë dhe nuk do të kërkojnë zëvendësim.

image

 

AHF përfaqësues ekskluziv i markës së mirënjohur GRASS, sjell në tregun Shqiptar aksesorët më të fundit të sistemeve të lëvizjes. Gjithashtu aksesorët GRASS janë zgjedhje e shumë kompanive me famë botërore.

image

 

GRASS ka fituar çmimin prestigjioz Red Dot Design Award 2020 në kategorinë “Product Design” për mekanizmin e tij të ri, plotësisht inovativ të lëvizjes
Kinvaro T-Slim.

Kinvaro T-Slim u shpall fitues në një konkurim me rreth 6,500 produkte të tjerë.

image

 

AHF

AHF Aksesorë Mobilerie

Adresa: Rruga Don Bosko, Tiranë
Cel: +355 69 20 34 444
Email: [email protected]
Web: www.ahf.al