Makineria e bukes Joy
Makineria e bukës Joy
Tani ju mund të shijoni bukë të freskët, të bërë në shtëpi me ndihmën e pjekëses së bukës Delimano. Thjesht hidhni përbërësit, shtypni butonin, dhe brënda pak orësh buka e ngohtë dhe e freskët do të jetë gati për ju.
12 opsione të ndryshme
3 Pjekje te ndryshme
2 Përmasa
Fuqia 550W
Bukë 700 gr ose 900 gr
Çmimi: 12,990 Lekë
Club5*: 12,340 Lekë
Më shumë >>
Pregatisni bukë pa mundim
Asgjë nuk e fsheh dot aromën e bukës së pjekur, a jeni dakord?
Sidoqoftë, bërja e bukës në shtëpi në një orar të ngjeshur është mjaft e veshtirë. Për fat të mirë, ka një pajisje të dobishme që heq kohën dhe mundin e pjekjes së bukës.
Më shumë >>

Makineria e bukes Joy
100% bukë shtëpie e bërë me ndihmën e pjekëses së bukës
Një pajisje e vogël pjekjeje por e fuqishme që shndërron kuzhinën tuaj në furrën tuaj private.
Thjesht shtoni përbërësit, zgjidhni cilësimet tuaja të preferuara dhe shtypni butonin.
Më shumë >>

Makineria e bukes Joy
Funksion ngrohje dhe funksion për pjekje të mëvonshme
Delimano Joy Bread Maker është shumë i zgjuar. Menjëherë pas pjekjes, do ta mbajë bukën të ngrohtë për 60 minuta.
Nëse dëshironi ta keni bukën gati në mëngjes ose pas punës, mund të përdorni funksionin e pjekjes me vonesë 13-orëshe.
Çmimi: 12,990 Lekë
Club5*: 12,340 Lekë
Porosit tani >>

Makineria e bukes Joy