Mrekulli!

Me rastin e festĂ«s sĂ« ShĂ«n Valentinit menduam t’ju dhurojmĂ« njĂ« ofertĂ« tĂ« majme dhe diçka ndryshe.

Bli një orë dhe fito orën tjetër për njeriun e zemrës me
100 euro ulje!

Ju kujtojmë se orët janë me çmim të zbritur deri 70% ULJE dhe 100 EURON shtesë mund ta përfitoni shumë kollaj me ofertën e Shën Valentinit.
Klikoni në www,tufina.al për të përzgjedhur modelet tuaja të preferuara ose na telefononi në +355 69 80 777 55. Kjo ofertë është e vleshme në të gjithë Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë.

Ne dimĂ« si t’ju duam dhe t’ju vlersojmĂ«!

Faleminderit!

image
image
image
image

TUFINA.AL

Tel: +355 69 80 777 55

E-mail: [email protected]

Web: www.tufina.al

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, ish Blloku,
Përballë Ambasadës Zviceriane, Tiranë.