Tashmë dizajni dhe tradita Italiane kanë një destinacion të ri në Tiranë!
ARAN CUCINE ALBANIA vjen me një showroom të ri në kompleksin Don Bosko dhe me një super ofertë:

Prenotoni kuzhinën tuaj deri në datën 20 Janar dhe përfitoni dhuratë setin e tavolinës së ngrënies dhe 4 karrigeve nga Pointhouse!

Drejtohuni drejt cilësisë Italiane!

image
image

Të gjitha produktet tona janë 100% MADE IN ITALY

Aran Cucine Albania tashmë iu vjen më afër edhe studiove të projektimit me formatet
3D dhe DWG
të Divaneve, Këndeve dhe Poltronave nga firma e njohur italiane ALPA Salotti.
Ju përzgjidhni modelin ne ua dergojmë në kohë.

IL NOSTRO MONDO NELLA TUA CUCINA!

Na kontaktoni:

068 90 21 950

Aran Cucine Albania

Adresa 1: Rruga Don Bosko (Kompleksi D. Bosko), Tiranë
Adresa 2: Prestige Home Albania, Autostrada Tr-Dr, Km.12
Tel: 068 90 21 950
Email: [email protected]
Web: www.aran.al

FB Facebook
IG Instagram
ln LinkedIn
Pi Pinterest