MultiCooker PRO
Chef Arvin Kita sygjeron Multicooker për kuzhinën!
Mbi 40.000 familje Shqiptare gatuajnë me Multi Cooker!
Ushqehuni shëndetshëm sepse me tenxheren elektrike ju ruani vitaminat & vlerat ushqyese. Do të kaloni më shumë kohë me familjen tuaj!
Kapaciteti 5.5 Litra për të gjithë familjen
15 programe të përcaktuara për më shumë lehtësi në përdorim
Është shumë e shpejt, dhe ka 14 sisteme sigurie
Tenxherja kujdeset vetë për presionin!
Çmimi normal: 14,990 Lekë
Çmimi Club5*: 13,490 Lekë
Porosit tani >>