AHF Logo

AHF prezanton
në tregun shqiptar aksesorë për organizimin e enëve të kuzhinës.

Larmi modelesh, finitura dhe përmasa të shumëllojshme.

image
Kollonë 807 AW/DXB
______________
Detaje:
5 kosha Deluxe; për kapak 45;

image
Kollonë 860 AE
______________
Detaje:
5 kosha Deluxe; 
për kapak 60;

image
Kollonë 842R/15C
______________
Detaje:
5 kosha Deluxe; 
për kapak 15;

image
Këndore kuzhine
Combis Elite
______________
Detaje:
Finiture: shkëlqim, shampanje titan,ardesia;
për kapak 45 cm;

image
Këndore kuzhine
seria 803B Deluxe 
______________
Detaje:
Finiture: e bardhë, shkëlqim dhe ardesia;
për kapak 45 cm;

image
Këndore kuzhine
seria Art. 838 Compact 
______________
Detaje:
Finitura: shkëlqim dhe ardesia;
 për kapak 45, 60 cm; 

image
Xhol sirtar 40 seria Quadro
______________
Detaje:
për kapak 40,45, 60;

image
Xhol sirtar 40 seria Deluxe
______________
Detaje:
për kapak 30, 40,45, 60;

image
Xhol 15 seria Elite
______________
Detaje:
për kapak min 15;

image
Kullesë seria 701
______________
Përmasat: 60, 70, 80, 90 cm;

image
Kullesë seria 702 L
______________
Përmasat: 60, 70, 80, 90, 120 cm;

image
Kullesë seria 703
______________
Përmasat: 45,60, 90 cm;

image
Xhol për poshtë lavapjatës
seria Elite 5107
______________
Detaje:
për kapak min 45;

image
Sirtar U me thithje
seria GOLD1207 
______________
Detaje:
për kapak  60, 80, 90, 120;

image
Kollonë 841R
Filo për fshesa
______________
Detaje:
për kapak min 15;

image
Profil për aksesorë kuzhine
Pratika
______________
Detaje: 
Profili është i gjatë 90 cm;
elementet montohen dhe spostohen sipas dëshirës;

image
Profil për aksesorë kuzhine
Easywall
______________
Detaje: 
Profili është i gjatë 90 dhe 150 cm;
elementet montohen dhe spostohen sipas dëshirës;

image
Set lugësh aksesorë kuzhine
Volpato
______________
Detaje: 
E disponueshme në përmasa të ndryshme, për të gjithë dimemsionet e sirtarëve;
Material higjenik, rezistent ndaj gërvishjeve;

Të gjitha produktet janë 100% MADE IN ITALY
image

Me shumë info?
Na kontaktoni!

AHF SHPK
Aksesore Mobilerie

Rruga Muzaket nr.1, Tiranë
Email: [email protected]
Web: www.ahf.al

PROLINE

Adresa: Magjistrale Prishtine-Shkup, KM 11
Email: [email protected]
Web: www.proline-ks.com