image

Po kërkoni zgjidhje për ujin?

– Mos shkoni vend tjetër! Qëndroni këtu!

Ne kemi gjithmonë në dispozicion një gamë të gjerë produktesh që i japin zgjidhje çdo problemi që keni me papastërtinë e ujit. Produktet tona janë nga firmat me prestigjioze në EU dhe USA.

Gama e gjerë e produkteve që ofrojmë tregon ekspertizën tonë të lartë dhe përvojën që kemi grumbullar në 20 vite. Kjo ka bërë që ne të jemi dera e parë ku ju trokisni për t’i dhënë zgjidhjen më cilësore dhe të leverdisshme problemeve që keni me ujin.

Na kontaktoni:

Cel: 068 20 88 232
image

Me ne, gjithçka është e mundur!

Tek Albuji shpk, me një ndalesë të vetme, gjeni zgjidhje për nevoja familjare dhe industriale.

Për një rubinetë? Për gjithë shtëpinë? Për gjithë pallatin? Për një fabrikë të tërë…?
Për ne nuk përbën asnjë problem.

Ne jemi partner i besueshëm për të gjithë llojet e konsumatorëve duke i ofruar atyre zgjidhjen më të përshtatshme sipas problemit specifik që ato kanë.

Ne ofrojmë suport edhe pas shitjes, duke përfshirë edhe mirëmbajtjen apo pjesët e këmbimit.

Na kontaktoni:

Cel: 068 20 88 232

 

_______________
Albuji shpk
Adresa: Blloku Gintash, Laprake.
Cel: 0682088232
Web: www,albuji.com
Email:
[email protected]