Paketa Dormeo
Përfitoni Paketën Dormeo me çmimin Fantastik
Festa të paharrueshme, të qeta, të ngrohta dhe çlodhese gjithmonë me ngrohtësinë që iu jep Dormeo. Për më tepër nëse ju i besoni rehatinë e gjumit Dyshekut Dormeo, në Festat e Fundvitit nuk mungojnë surprizat. Blini sot Dyshekun Dormeo me Setin me Jorgan & Jastëk Sleep & Inspire si dhe batanijen Dormeo All Year për më shumë ngrohtësi në dhomen e gjumit dhe i përfitoni të gjitha vetëm për 26,990 lekë.
E jashtëzakonshme apo jo?…Por nxitoni pasi Oferta është e limituar vetëm për Festat e Fundvitit.
Paketa Dormeo përfshin:
Dyshek Dormeo
Jorgan & Jastëk Sleep & Inspire
Batanije All Year
Dyshek Dormeo me garanci deri në 15 Vite
Zgjidh Dyshekun e preferuar >>
Zgjidhni Dyshekun e preferuar…

Dyshek
Aloe Vera
39,970 Lekë
26,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Aloe Vera Plus II
44,970 Lekë
31,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Fresh Prima II
52,970 Lekë
39,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
iMemory S Plus
58,970 Lekë
45,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Air+ Comfort
67,970 Lekë
54,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Air+ Select
77,970 Lekë
64,990 Lekë
Më shumë >>

Përse klientët adhurojnë Dyshekët Dormeo?

Produkte me cilësi të lartë

Deri në 15 vite garanci

Prodhuar në Europe

Të testuara & çertifikuara