Kjo gjë nuk është e panjohur:

“Uji i rubinetave në shtëpinë tuaj, n.q.s. nuk është i trajtuar, përmban miliona papastërti; disa prej tyre ju mund t’i shikoni, nuhasni apo shijoni, por të tjerat ju nuk mund t’i dalloni. Grimcat si ndryshku dhe llumi mund ta bëjnë ujin të turbullt. Për më tepër, në ujë mund të ketë edhe shumë papastërti të tjera që janë shumë të rrezikshme e që shkaktojnë sëmundje, p.sh. baktere dhe viruse.”

Fatmirësisht, të gjitha papastërtitë e mësipërme mund të trajtohen me një sistem të përshtatshëm filtrimi, i cili garanton ujë të pastër, të sigurtë dhe me shije të mirë për familjen tuaj.

image

Jeni duke kërkuar:

Zgjidhje për një rubinetë të vetme?
Për të gjithë shtëpinë apo vilën tuaj?
Për të gjithë pallatin ku banoni?
Për një fabrikë të tërë e cila ka nevojë për ujë me parametra të caktuar…?
Për ne nuk përbën asnjë problem!

Ne jemi partner i besueshëm për të gjithë llojet e konsumatorëve duke i ofruar atyre zgjidhjen më të përshtatshme sipas problemit specifik që ato kanë.

Ne ofrojmë suport edhe pas shitjes/instalimit, duke përfshirë edhe mirëmbajtjen apo pjesët e këmbimit.

Na kontaktoni:

Cel: 068 20 88 232
image

Ne jemi ekspertë të kësaj fushe, me 20 vite përvojë.

Por, pas nesh qëndrojnë edhe gjigandët e industrisë së kësaj fushe.

PENTAIR

Për më shumë se 40 vite Pentair është zgjedhja për çdo profesionist që kërkon cilësi për trajtimin e ujit.

Shikoni websitin

 

ATLAS FILTRI

Atlas Filtri është lider në sektorin e filtrimit të ujit për nevoja shtëpiake dhe industriale. Duke prodhuar sipas traditës Made in Italy, ato konfirmojnë besueshmërinë dhe ekspertizën e nevojshme dhe aq shumë të kërkuar.

Shikoni websitin

Po kërkoni zgjidhje për ujin?

– Ne jemi dera e parë ku duhet të trokisni!

Na kontaktoni:

Cel: 068 20 88 232

_______________
Albuji shpk
Adresa: Blloku Gintash, Laprakë.
Cel: 0682088232
Web: www,albuji.com
Email:
[email protected]