Fshese me avull Rovus
Pastrim efikas me fuqinë e avullit me Fshesën Rovus Nano Steamer
Higjenizoni dhe pastroni çdo lloj sipërfaqe në shtëpi me teknologjinë e avancuar me avull Nano. Fshesa Rovus Nano steamer krijon avull të vazhdueshëm, të fuqishëm dhe me presion të larte me grimca Nano dhe jone negative të cilat janë deri në 10x më efiçente dhe depërtojnë në sipërfaqen që pastroni.
Eleminon deri në 99,9% të Bakterieve dhe Viruseve në mënyrë të sigurt.
Çmimi normal: 12,990 lekë
Oferta Club5: 9,990 Lekë
Më shumë >>
E sigurtë për t’u përdorur edhe në sipërfaqet më delikate
Tekonologjia e avancuar Nano prodhon sasinë e duhur të avullit dhe në këtë mënyrë do të bëjë të mundur edhe mbrojtjen e dyshemesë nga lagështia e tepërt dhe dëmtimet.
Kjo e bën këtë fshesë me avull të përshtatshme për t’u përdorur edhe në sipërfaqet më delikate.
Më shumë >>

Fshese me avull Rovus
Deri në 10x më shumë efikase
Rovus Nano Floor Steamer prodhon avull të vazhdueshëm super të thatë me grimca me madhësi Nano dhe jone negative që janë deri në 10x më të efektshme në depërtimin në sipërfaqe dhe kështu depërtojnë lehtësisht poshtë në nivelin më të thellë mikro të materialit.
Kombinimi i grimcave të avullit Nano dhe joneve negative pastrojnë plotësisht materialin dhe eliminojnë bakteret.
Kliko për benefitet >>
Fshese me avull Rovus
Grimcat e avullit Nano depërtojnë në thellësi deri në mikro nivelet e materialit.

Fshese me avull Rovus
Avulli i zakonshem nuk depërton në thellësi duke e lënë materialin të lagur.
Porosit tani >>