Drejtohuni drejt cilësisë italiane dhe zgjidhni kuzhinën që ju përshtatet më së miri në ambientin tuaj
-50% ZBRITJE 
nga data 8-28 Qershor 2020
Dizenjimi
i një kuzhine nuk është vetëm prodhimi i mobiljeve, por krijimi i një
hapësire ku njerëzit kalojnë momente unike me familjen dhe miqtë e tyre.
KUZHINA TE STILIT MODERN
LAB 13
Krijoni shtëpinë tuaj të ëndrrave me ARAN Cucine! 
E
zhvilluar në disa versione, Lab 13 është në dispozicion në shumë
finitura, secila prej tyre e kombinuar me detaje të rafinuara. Ky
koleksion shumë modular, lartësia e të cilit bazohet në shumëfishin e
numrit 13, rrit kapacitetin e magazinimit të kuzhinës me + 30%, duke
kombinuar dizajnin dhe estetikën, me cilësinë dhe komoditetin.
Drejtohuni drejt cilësisë italiane
KUZHINA KLASIKE DHE NEOKLASIKE 

YLENIA

Kombinimi
midis proceseve të realizuara në mënyrë artizanale dhe koncepteve
industriale, krijon një nga modelet më të suksesshëm neoklasikë të ARAN
CUCINE.
Eksperti më i famshëm italian i Kuzhinave Klasike dhe Moderne

AKSESORËT

Aksesorët këndor janë të dizajnuar posaçërisht për të maksimizuar kapacitetin mbajtes të kendeve te kuzhinës tuaj.

Kapaket me hapje elektrike dhe sistemi Galileo i magazinimit jane disa nga vecantite e ketij modeli.

 
Të gjitha produktet tona jane 100 % Italiane.
Ju na dërgoni planimetrinë ne ju japim konsulencë dhe projekt falas nga arkitektët tanë.