MultiFresh
Blender me Vakum MultiFresh
Zbuloni risinë më të fundit, përziersin me vakum që parandalon oksidimin, ju jep më shumë vlera ushqyese si dhe shije dhe aromë më të mirë të lëngjeve smoothi, koktejleve, supave, salcave të ndryshme e plot të tjera .
Përzierësi ynë i ri me vakum MultiFresh, është e ardhmja e konservimit dhe mbrojtjes së ushqimeve për një kohë të gjatë!
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta Club5: 14,990 Lekë
Më shumë >>
Cilin Smoothie do të zgjidhni?
Një smoothie i përgatitur me Delimano MultiFresh përmban deri në 74% më shumë vitamina A, C dhe E sesa një smoothie i bërë me blender të zakonshëm.
Një smoothie i bërë në mbrëmje me procesin e vakumit me MultiFresh përmban më shumë vitaminë A në mëngjes sesa një smoothie i sapobërë në mëngjes nga një blender i zakonshëm.
MultiFresh
38% më shumë Vitamin A
MultiFresh
27% më shumë Vitamin B
MultiFresh
114% më shumë Vitamin C
Më shumë >>

MultiFresh
Seti MultiFresh përfshin:
1.
Bazën motorrike me fuqi 800W/25.000RPM
2.
Gota 1.200 ml për gatim
3.
Gota 700 ml me valvulën e vakumit
4.
Thika me 6 tehe punuar me titan dhe çelik të pandryshkshëm
5.
Gota 200 ml me thikën me 2 tehe
6.
Njësia e vakumit
7.
Tubi i vakumit
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta Club5: 14,990 Lekë
Porosit tani >>

MultiFresh