Ulje mbi ulje
Besoje ose jo, vetëm 1 ditë ulje mbi ulje!
Zgjidhni
produktin tuaj të preferuar! Porosisni nga rehatia dhe siguria e
shtëpisë suaj! Dhe përfitoni cilindo produkt të përzgjedhur me uljen
speciale eksiztuese + ulje speciale shtesë! Duhet të nxitoni pasi
ofertat janë të vlefshme vetëm për sot 1 Prill!
Ju duhet vetëm të qëndroni në shtëpi!
Për transportin mendojmë ne!
Porosia juaj vjen e përgatitur sipas rregullave, dhe në një kohë të shkurtër!
Vetëm sot – Me 1 Prill!
Oferta mbaron pas:
Vetem Sot
Zbuloni Ofertat >>
Produktet më të kërkuara…
Rubinet Elektrik
Rubinet dixhital për ngrohjen e ujit
30% + 10%
9,990Lekë
5,990 Lekë
Më shumë >>

Friteze me ajer
Fritezë
me ajër
30% + 20%
13,990Lekë
6,990 Lekë
Më shumë >>

Glob me drita shumengjyreshe
Grirëse Mishi
Joy
20% + 10%
8,990Lekë
6,290 Lekë
Më shumë >>

Seti i kellefeve Primavera
Shtresë Dysheku
Renew Natura
10% + 20%
13,990Lekë
8,390 Lekë
Më shumë >>

Batanije dekorative
Prerësja
Chop Express
30% + 20%
1,390Lekë
690 Lekë
Më shumë >>

Laura Amatti
Çantë
Laura Amatti
50% + 20%
3,990Lekë
1,190 Lekë
Më shumë >>

Dyshek Aloe Vera
Dyshek
Aloe Vera
20% + 10%
26,990Lekë
18,890 Lekë
Më shumë >>

Dyshek Aloe Vera Plus
Dyshek
Aloe Vera Plus
20% + 10%
32,990Lekë
23,090 Lekë
Më shumë >>

Ngrohes qeramik rovus
Ngrohës
Qeramik Rovus
50% + 10%
4,990Lekë
1,990 Lekë
Më shumë >>