ALB UJI SHPK

Ekspertë për çështjet e ujit

Absolutisht e vërtetë!!!

Ekspertë dhe teknikët tanë janë të specializuar në ujin për shtëpi,
sikurse edhe ujit për destinacione të tjera.

Përmes paisjeve tona filtruese, ne garantojmë ujë të shëndetshëm, të shijshëm dhe të sigurtë si në pikat fundore të përdorimit ashtu edhe për të gjithë shtëpinë.

Për më shumë info mund të shikoni videon e meposhtme (3:52s):

https://youtu.be/vw2W74ihGJI

_______________
Albuji shpk
Adresa: Blloku Gintash, Laprake.
Cel: 0682088232
Email:
[email protected]

 

image