Fshesa Bullet Mop 30% ULJE
Pastroni dyshemenë pa u shqetësuar me ndihmën e fshesës Bullet mop, me pecetë me mikrofibër. Mund të përdoret në të thatë dhe në të njomë dhe për sipërfaqe të ndryshme si pllaka, dru, parket, mermer etj. Peceta e saj me mikrofiber është shumë përdorimshe dhe mund të lahet në lavatriçe.
Oferta: 2,440 Lekë
Më shumë >>
Jeni të lodhur nga rremuja dhe papastertia e dyshemesë pas një dreke familjare? Keni përdorur fshesa të ndryshme dhe sërisht keni vështirësi në pastrim?
Fshesa Bullet Mop, zgjidhja perfekte për ju! Sekreti i kësaj fshese qëndron në trupin e saj i cili bën të mundur shtrydhjen e leckës dhe ju nuk keni pse të sforcoheni për këtë gjë. Përdor forcën e centrifugës, e cila than pecetën e lagur. Kasa e saj gjithashtu nuk lejoj spërkatjen dhe kullimin e ujit.
Më shumë >>
Mbani pastër dyshemenë me fshesën Bullet Mop

Rrotullim 360° për të arrirë edhe cepat më të vështirë
Kjo fshesë është e përshtatshëm për pastrim, e nuk duhet të mungojë në asnjë shtëpi. Fshesa Bullet Mop me dorezë të rrotullueshme 360 gradë do t’ju ndihmojë të arrini në çdo cep të shtëpisë tuaj. Mund të përdoret për sipërfaqe të ndryshme si dru, pllakë, mermerit, granitit dhe beton.
Oferta: 2,440 Lekë
Porosit tani >>