Rubinet Dixhital
Ujë të ngrohtë në çdo kohë në pak sekonda!
Rubineti dixhital për ngrohjen e ujit Delimano PRO siguron vazhdimisht ujë të ngrohtë duke kursyer kohë, energji dhe ujë. Ekran dixhital i madh i cili mund të lexohet lehtë dhe mund të monitoroni temperaturën, ndërsa gypi prej çeliku ofron një pamje të bukur.
Ujë i ngrohtë në pak sekonda
2 Litra ujë në Minutë
Ndizet vetëm kur hapet rubineti
Ideale për lavaman kuzhine
Çmimi normal: 9,990 lekë
Oferta: 6,990 Lekë
Më shumë >>