BLACK FRIDAY
Përfitoni nga Ofertat më të mira të vitit!
Deri në 80% Ulje
Nxitoni sepse sasitë janë të limituara!
Ju presim në datat 22, 23, 24 dhe 25 Nëntor.
Zbulo Ofertat Black Friday >>
Uljet më të mëdha në Top Shop
Fshesa Victor Vac
Fshesa
Victor Vac
-25%
15,990Lekë
11,990 Lekë
Porosit tani >>

Hekur Rrobash
Hekur Supreme
Rovus
-55%
10,990 Lekë
4,940 Lekë
Porosit tani >>

Fshesa Spray Mop
Atlete Leisure
me qafë
-80%
7,990 Lekë
1,590 Lekë
Porosit tani >>
Dormeo ju surprizon plot me oferta…
Dyshek Dormeo
Dyshek
me garanci
-20%
26,990 Lekë
nga 21,590 Lekë
Porosit tani >>

Qese me vakum
Qese
me vakum
-50%
1,490 Lekë
740 Lekë
Porosit tani >>

Ngrohes Elektrik
Ngrohës
Elektrik
-70%
9,490 Lekë
2,840 Lekë
Më shumë >>
Produkte kuzhine me super ulje!
Tenxhere Multicooker PRO
Tenxhere
Multicooker PRO
-20%
14,990 Lekë
11,990 Lekë
Porosit tani >>

Air Fryer
Fritezë
me avull
-40%
13,990 Lekë
8,390 Lekë
Porosit tani >>

Seti
për pjekje
-70%
11,990 Lekë
3,590 Lekë
Porosit tani >>