Ofertat e Halloween sapo kanë filluar!
Halloween është një festë e frikshme, por në Top Shop festohet me ulje fantastike. Deri në 50% ulje në produktet e zgjedhura!
Nxitoni sepse sasitë janë të limituara!
Deri në 50% Ulje
Ofertat janë të vlefshme deri më 31.10.2019
Zbuloni Ofertat e frikshme >>
Zbulo Ofertat më të mira Top Shop…

Mprehese
Mprehëse thikash
+ 3 thika
-50%
2,990 Lekë
1,490 Lekë
Porosit tani >>

Seti i thkave
Seti i thikave
Chef Power
-30%
3,990 Lekë
2,790 Lekë
Porosit tani >>

Qese me vakum
Qese
me vakum
-50%
1,490 Lekë
750 Lekë
Porosit tani >>

Pista magjike
Pista dhe makina Magic Tracks
-50%
3,690 Lekë
1,840 Lekë
Porosit tani >>

Nutribullet rx
Nutribullet
Rx
-43%
34,990 Lekë
19,990 Lekë
Porosit tani >>

Fshese thithese
Fshesë Thithëse Phantom
-30%
39,990 Lekë
27,990 Lekë
Porosit tani >>

Kellefet
Set këllëfësh Dreamspace
-28%
3,490 Lekë
2,500 Lekë
Porosit tani >>

Kellefet
Set Këllëfësh
Fairy
-28%
3,490 Lekë
2,500 Lekë
Porosit tani >>

Hekur
Hekur Rovus
pa kabëll
-50%
7,990 Lekë
3,990 Lekë
Porosit tani >>