Perla
Aksesorët Perla për kuzhinën tuaj!
Në dashuri me performancë të përkryer, teknologji moderne, kontroll i përkryer dhe sigurisht shije e paparë. Dashuri e papërshkrueshme për pasionin në kuzhinë me Perla.
Ulje deri në 50% në linjen e re Delimano Perla. Zgjidhni paisjet e duhura për kuzhinën tuaj. Zgjidhni gjithmonë më të mirën. Nxitoni pasi sasitë janë të limituara!
Duke filluar nga: 890 Lekë
Më shumë >>
Deri në 50% ulje në linjen e re Perla

Blender dore
Blender dore
-50%
3,980 Lekë
1,990 Lekë
Porosit tani >>

Xhezve elektrike
Xhezve Elektrike
-50%
3,980 Lekë
1,990 Lekë
Porosit tani >>

Thekse buke
Thekse buke
-50%
5,980 Lekë
2,990 Lekë
Porosit tani >>

Grirese Perla
Grirëse Perla
-20%
3,980 Lekë
1,990 Lekë
Porosit tani >>

Peshore kuzhine
Peshore kuzhine
-50%
3,780 Lekë
1,890 Lekë
Porosit tani >>

Grirëse Mishi
Grirëse Mishi
-50%
11,980 Lekë
5,990 Lekë
Porosit tani >>

Blender 2ne1
Blender 2në1
-50%
6,980 Lekë
3,490 Lekë
Porosit tani >>

Mulli elektrik
Mulli Elektrik
-50%
1,780 Lekë
890 Lekë
Porosit tani >>

Friteze
Fritezë
-50%
9,980 Lekë
4,990 Lekë
Porosit tani >>