Vacu Clear
Pajisje për pastrimin e lëkurës Wellneo
Wellneo® Velform Vacu Clear™ është një pajisje e re revolucionare për kujdesin e lëkurës, e sigurtë dhe efiçente për heqjen e pikave të zeza. Ajo pastron lëkurën tuaj pa dhimbje, skuqje, irritime apo infeksione. Me dy fuqi të ndryshme, 4 koka dhe dizajn pa kabëll është e sigurtë dhe komode në përdorim dhe e përdorshme në zona të ndryshme të lëkurës.
Çmimi normal: 4,990 lekë
Oferta: 2,490 Lekë
Më shumë >>
Shpëtoni një herë e mirë nga pikat e zeza në lëkurë
Metodat standarde të pastrimit të lëkurës mund të mos funksionojnë për ju nëse keni një lëkurë që ka tendencë të ketë pore të gjëra. Kjo është arsyeja pse ne po ju sjellim fuqinë e thithjes së Velform Vacu Clear ™ – që do të largoj të gjitha problemet tuaja në lëkurë. Kjo është mënyra më e shpejtë, më e lehtë dhe më e sigurt për të pastruar poret tuaja pa shtrydhje. Hiqni të gjitha pikat e zeza – pa asnjë acarim apo infeksion!
Vacu Clear

Vacu Clear
Më shumë >>
Wellneo® Velform Vacu Clear™
Vacu Clear
Pastron poret
Vacu Clear
Heq pikat e zeza
Vacu Clear
Heq yndyrën e tepërt në lëkurë
Vacu Clear
Përdoret në zona të ndryshme
Vacu Clear
4 koka të ndryshme
Porosit tani >>

Vacu Clear