MultiCooker PRO
Tenxhere Multicooker PRO me presion
Me tenxheren elektrike me presion ju do të gatuani më shpejt, duke kursyer energji e duke ruajtur më shumë vitamina dhe minerale për ushqim të shëndetshëm. Me sistem sigurie të integruar dhe 15 programe të përcaktuara për më shumë lehtësi në përdorim. Fuqia 1000W dhe kapaciteti i saj është 5.5 litra, ideale edhe për familje të mëdha.
Çmimi normal: 14,990 lekë
Oferta Club5*: 13,490 Lekë
Më shumë >>