korigjuesi i nyjeve te kembes
Korrigjuesi i nyjeve të këmbës Wellneo
Një mënyrë efektive dhe pa kimikate e cila ju ndihmon për drejtimin e nyjve tek gishtat e mëdhenj të këmbëve. Një set i përbërë nga 4 pjesë, përdoret ditën dhe natën. Pëmasë universale, e lehtë për tu përdorur dhe e rehatshme. Ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve dhe një pozicion sa më korrekt të gishtit të madh të këmbëve.
Çmimi normal: 2,990 lekë
Oferta: 1,490 Lekë
Më shumë >>
Një zgjidhje efiçente për nyjen e gishtit të këmbës
Nëse edhe ju jeni një nga ata persona të cilët kanë probleme me kyçin e këmbës, nuk na duhet t’jua shpjegojmë se çfarë është dhe se sa e dhimbshe është, pasi ju e dini shumë mirë! Për t’ju ofruar një zgjidhje efiçente dhe të rehatshme ne kemi krijuar korrektuesin e nyjes për gishtin e këmbës – një zgjidhje praktike për ditën dhe natën.
korigjuesi i nyjeve te kembes
Këpucët e parehatshme janë shkaktari kryesor i nyjeve të këmbëve.

korigjuesi i nyjeve te kembes
Korigjuesi Wellneo mban shputën e këmbës në vendin e duhur.
Më shumë >>
Përdoret ditën dhe natën
Ky set është i përbërë nga 4 pjesë, një set i plotë për të dyja këmbët për ditën dhe natën. Shiritat e ditës janë me material silikon dhe mund të përdoren gjatë gjithë ditës, edhe kur keni veshur kepucë. Duke ndarë kontaktin direkt me këpucën, për të reduktuar presionin dhe fërkimin dhe lehtësuar dhimjet dhe parehatinë.
korigjuesi i nyjeve te kembes
Shiritat e ditës mund të vishen me këpucë

korigjuesi i nyjeve te kembes
Shiritat e natës janë pak më të fortë
Më shumë >>
Lamtumirë problemeve të nyjeve të këmbës
Zgjidhje e plotë gjatë ditës dhe natës
Lehtëson dhimbjet
Set i plotë për të dyja këmbët
Përshtatet për çdo lloj këmbe
Të butë dhe të rehatshëm
Porosit tani >>

korigjuesi i nyjeve te kembes
Lehtësoni dhimbjet mënjëherë