Oferta Ami Event
28-30 Nentor
img

Nëntori rezervon ditë të bukura për të gjithë pasi është një muaj i mbushur me festa të rëndësishme. Jemi në prag të 103-vjetorit të pavarësisë dhe kjo është një nga festat kombëtare, të cilën çdo shqiptarë e feston në çdo cep të globit. Festat janë të bukura të gjithë, aq më tepër kur bëhet fjalë për dhurata.

Keni planifikuar që 2016 të martoheni, por akoma nuk e keni gjetur fustanin tuaj ideal?
Ju ftojmë të vini në dyqanet tona në Tiranë dhe Durrës, pasi kemi një super ofertë për ju.
Si gjithmonë, “Ami Event” ka menduar që edhe për këto ditë festive, të ofroj një dhuratë speciale për të gjitha nuset. Prenotoni 1 fustan të Koleksionit 2016 dhe përfitoni abonimin 1-vjeçar në Digitalb dhuratë!
….Sepse ju jeni festa jone!
 

 

 

Kontakte
Mund të na gjeni edhe në:
Durrës
Rruga Skënderbej
(Qendra Tregtare Blue Star, kt. 1)
Cel: +355 69 43 05 233
0694248918
Tiranë: Rruga Bajram Curri,
Pall. Agimi, hyrja 7, kati 1