Delimano Telefono dhe porosit: 04 451 44 21
Tenxhere Tiganë Aksesorë kuzhine Pajisje Elektrike Recetat Ofertat Speciale
Rubineti për ujë të ngrohtë
Ujë i ngrohtë në pak sekonda. Kudo!
Ngroh ujin direkt sapo del:
Nuk është i nevojshëm bolieri
Ngroh deri në 60°C
Kurseni energji, kohë dhe para
Zgjidhje ideale për kuzhinat, shtëpite e pushimit, garazhdet dhe rulotat…
Çmimi: 7,490 Leke
Çmimi Club5*: 6,490 Leke
Porosit tani rubinetin >>
Ujë i ngrohtë
Rubineti elektrik
Mund të keni ujë çezme të ngrohtë në 5 Seconda
Rubineti elektrik
Nuk keni ujë të ngrohtë dhe keni probleme me linjën e ujit? Ju duhet ujë i ngrohtë por nuk keni instalimet e duhura për ujin e ngrohtë? Merrni rubinetin elektrik për ngrohjen e ujit nga Delimano, i cili bën të mundur ngrohjen e ujit menjëherë në çdo moment që ju nevojitet!
Thjeshtë montojeni në lavaman, vendoseni në prizë dhe uji do të fillojë të ngrohet menjëherë!
Më shumë >>
Si funksionon?
Plotësisht i automatizuar me karakteristikën e veçantë me rezistencë në formë spirale. E lehtë për tu montuar dhe shumë e sigurtë.
Detaje teknike:
Voltazhi: 220-240V/50Hz
Fuqia: 3KW
Presioni i ujit: 0.04 – 0.6 Mpa
Kabëll elektrik: 1 m
Çmimi: 7,490 Leke
Çmimi Club5*: 6,490 Leke
Porosit tani rubinetin >>
Rubineti elektrik
Facebook Për pyetje rreth produkteve tona mund të telefononi në numrin: 04 451 44 21 dhe operatorët tanë do ju informojnë rreth ofertave të momentit.
Facebook Bashkohu me ne në faqen tone Facebook Delimano, për të ndjekur ofertat, këshillat, uljet dhe lojrat tona. Kliko këtu dhe pëlqeje faqen tona.
Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë Rajonale
të Policisë, Kulla ‘METROPOL’ Kati 1, Tirane, Albania.