Topshop Albania
Rrota e fatit

Fitoni
5-99% ULJE!

Vetëm 5 ditë kanë ngelur!
NXITONIIIII…!

Rrotulloni rrotën >
Rrota e Fatit

Disa nga produket me uljen e Rrotës së Fatit:
Strece për dobësim
StreÇe pËr dobËsim
Streçet e fitnesit për të humbur peshë dhe për të tonifkuar trupin tuaj lejojnë të djerësini 4 herë më shpejtë .
Më shumë
Tenxhere elektrike me presion
Tenxhere me presion
Multi
Cooker, është një nga pajisjet më të fundit për gatim, e cila bashkohet
me teknologjitë e mirë-njohura të gatimit me presion.
Më shumë
Shtrydhëse Frutash
ShtrydhËse Frutash
100% vlera ushqimore në gotën tuaj me shtrydhësen Delimano e cila përdor teknologjinë me të lartë për shtrydhje.
Më shumë
Heating Faucet
Rubineti me ujË
tË ngrohtË
Rubineti
elektrik siguron ngohjen e ujit deri në 60°C në 5 sekonda duke kursyer
kohë, energji dhe ujë pa pasur nevojë për instalime. .
Më shumë
Nutribullet
shpËrbËrËsi Nutribullet
Nutribullet është një shpërbërës vlerash ushqimore që ka fuqinë të nxjerrë të gjitha vlerat ushqimore të ushqimeve.
Më shumë
Renovator
prerje, zmerilim & gËrryerje
Një pasije e vetme e cila mund të kryejë prerje, nivelim dhe gërryerje.E bën punën tuaj me thjeshtë dhe të më shpejt.
Më shumë
Keni pyetje?
Kontaktoni
Studio Moderna Albania Sh.p.k. Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë së Policisë, Kulla ‘METROPOL’ Kati 1, Tiranë
04 451 44 21
Ju mund të fitoni deri në 99% ULJE për porositë online në www.topshop.al