ATMOSFERË PERFEKTE
e Krishtlindjes
dhe Vitit të Ri!

Ejani të gëzojmë sëbashku
Mbrëmjet Vezulluese të Fundvitit,
në zemër të Tiranës.

Logo

ENJOY PERFECT Christmas & New Year Celebration

Arrive and embrace the Perfect Spirit of End Year Parties in the heart of Tirana

DARKA E KRISHTLINDJES

24 Dhjetor 2014 – ora 20:30

 • Pija e Mirëseardhjes
 • Menu Festive me 4 rounde
 • Muzikë Live nga Ardita MENI, Gjergj LEKA, Via LATINA, Klea ZEKA, Iljard SHABA kërcime me balerinët e Majlajdo GALA

@ 39 Euro*

për person

MBRËMJA E VITIT TË RI

24 Dhjetor 2014 – ora 20:30

 • Pija e Mirëseardhjes
 • Menu Festive me 8 rounde
 • Spumante për të uruar ardhjen e Vitit të Ri 2015
 • Program Artistik:

Pritje me Kuartet Harqesh, Balada Romantike nga PIRRO ÇAKO, Baladë Rroku nga RENIS GJOKA, Shfaqje Instrumentale nga ILJARD SHABA, Vals dhe kërcime me MAJLAJDO GALA, dixhej G, Hitet e Muzikës Botërore nga GJERGJ LEKA

@ 119 Euro*

për person

Për prenotime të Darkës së Vitit të Ri, mbi 5 persona dhe pagesë deri më 23 Dhjetor, përfitoni një shishe Spumante në Tavolinë

*Fëmijët nga mosha 5 -11: me Gjysëm Çmimi

– Parkim falas

Ofertë Speciale Akomodimi

Dhoma teke @ 89 Euro / nata/ mëngjesi dhe taksat të përfshira

Dhoma dopio @ 99 Euro / nata/ mëngjesi dhe taksat të përfshira

*Oferta është e vlefshme nga 19/12/2014 deri më 04/01/2015

Metropolitan Restorant ext. 8383

T: +355 4 2274707
F: +355 4 2274711
E: [email protected]

CHRISTMAS NIGHT

24 December 2014 – 20:30 hrs

 • Welcome Drink
 • 4 Course Festive Menu
 • Life Entertainment with Ardita MENI, Gjergj LEKA, Via LATINA, Klea Zeka, lljard SHABA dancing show from Majlajdo Gala Dance

@ 39 Euro*

per person

NEW YEAR`S EVE

31 December 2014 – 20:30 hrs

 • Welcome Drink
 • 8 Course Gala Menu
 • Sparkling Toast to ring in 2015
 • Live music Entertainment:

Animus String Quartet upon arrival Best Romantic Ballads by Pirro Çako Rock Ballads from Renis Gjoka Instrumental Show by Iljrad Shaba Waltz & Dancing with Majlajda Gala Dance DJ. G Hits of the World with GJERGJ LEKA

@ 119 Euro*

per person

New Year bit to whoever books 5 persons and pays until 23rd December will get a bottle Sparkling Wine FREE on the Table

*Children between 5 – 11 years old: Half Prize

– Free parking

Enjoy Special De Luxe Accommodation

Single room @ 89 Euro / person / night/ breakfast & vat incl.

Double room @ 99 Euro / person / night/ breakfast & vat incl.

*Offer is valid from 19/12/2014 till 04/01/2015

Metropolitan Restaurant ext. 8383

T: +355 4 2274707
F: +355 4 2274711
E: [email protected]