Topshop Albania 3 ditët e fundit me 30% ULJE
 
Telefono tani: 04 451 44 15
 
 
Provoni hekurosjen më inovative të cilën shumë familje e kanë zgjedhur!
Parandalon ngjitjen e hekurit në rroba kur harrohet ndezur.
I shpejtë dhe i fuqishëm në ngrohje. Kurseni deri në 30% të kohës.
Dizajn ergonomik redukton lodhjet e kyçit dhe të shpatullave.
Me fuqi 2400 vat dhe avull të fuqishëm, të vazhdueshëm, horizontal dhe vertikal e bën këtë hekur perfekt.
Ulje çmimi: -30%
Çmimi: 10,990 Lekë
 
Kliko për më shumë info
 
Hekur me avull
 
 
I sigurtë, eficient dhe hekurosje zbavitëse
Fituesi i çmimit për teknologjine iTouch® , e cila parandalon ngjitjen e hekurit në rroba, kur harrohet ndezur. Fuqia dhe avulli i vazhdueshëm, horizontal dhe vertikal e bën këtë hekur të përsosur. Ju keni kontrollin gjithmonë, duke eliminuar rrezikun e ngjitjes dhe djegjes. Sensorët janë të vendosur në dorezën e hekurit, dhe kur ju e lëshoni ajo ngrihet nga këmbëzat 2 centimetra nga sipërfaqja.
Hekur me avull
Ngritja automatike do të thotë që nuk është e nevojshme të lodheni duke e ngritur herë pas here. Hekuri do qëndroj horizontal gjatë gjithë kohës, edhe në qoftë se tavolina është e pjerrët.
I shpejtë dhe i fuqishëm në ngrohje, ju lejon të kurseni deri në 30% të kohës.Hekuri inovativ Oliso është ideal për punët e shtëpisë.
Fituesi i çmimit për teknologjine iTouch®, e cila parandalon ngjitjen e hekurit në rroba, kur harrohet ndezur apo djegiet.
Me fuqi 2400 vat dhe avull të fuqishëm, të vazhdueshëm, horizontal dhe vertikal e bën këtë hekur të përsosur dhe të domosdoshëm për çdo shtëpi
Kontroll i fuqisë së avullit dhe temeraturës.
 
Hekur me avull
Dorezë me sensor i tregon hekurit kur të ngrihet ose të ulet.
Hekur me avull
Shtresë çeliku cilësore
Hekur me avull
Hekur me avull
Këmbët ngrejnë dhe ulin hekurin automatikisht.
Kabëlli 3 Metra i gjatë ju jep lirshmëri dhe prakticitet.
Depozitë uji me kapacitet 375 ml (gota e mbushjes është e përfshirë)
 
Kliko për më shumë info
 
 
 
Facebook Ofertat tona i gjeni dhe në Facebook, ku mund të informoheni për të gjitha ofertat. Kliko këtu dhe pëlqeje faqen tonë.
 
Në qoftëse emaili gjendet në (Junk/Bulk) tuajin? Shto [email protected] tek e-mail kontaktet tuaja dhe zgjidhe këtë problem, dhe prano regjistrimin Dormeo në Inbox tuaj..
Ky e-mail është dërguar në emër të Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë Rajonale të Policisë, Kulla 'METROPOL' Kati 1, Tirane, Albania. Numri i telefonit: 04 451 44 00; e-mail: [email protected].