Albuji

Vera dhe problemet me ujin e pijshem

Eshte gje e zakonshme qe gjate sezonit te veres problemet me ujin e pijshem te shtohen. Kjo ndodh per shkak te temperaturave te larta qe favorizojne zhvillimin e mikroorganizmave; mungeses se rreshjeve te cilat pakesojne burimet e rrjedhshme (te levizshme); por edhe per shkak te mungeses se ujit ne pergjithesi. Autoritetet perkatese e kane te pamundur qe te furnizojne ne menyre te panderprere me uje. Ne momentet kur linjat e furnizimit me uje jane bosh, ne to krijohet vakum, i cili, ne rast se linjat jane te amortizuara, shkakton depertimin brenda tyre te papastetive te jashtme.

Ndodh shpesh qe ju te konstatoni qe uji i rubinetave tuaja ka karakteeristika te ngjashme si ne ilustrimin e meposhtem.

Image

Keto karakteristika jane jo vetem te pakendshme, por mbi te gjitha jane te demshme per shendetin.

Individet ne gjendje te mire ekonomike largohen nga keto telashe duke paguar nje cmim, i cili eshte blerja e ujit te ambalazhuar. Por kjo eshte nje barre e rende per shumicen e familjeve shqiptare.

Ne rast se ju e filtroni ujin qe perdorni, jo vetem qe do te jeni me te sigurt, por nuk do te keni me nevoje te shpenzoni per blerjen e ujit te ambalazhuar apo te lodheni per transportimin e tij.

Ne Shqiperi, ne te Albuji-t jemi te vetmit qe ofrojme zgjidhjet me te avancuara per pastimin e ujit per nevoja familjare, industriale dhe komerciale. Zgjidhjet qe ju ofrojme kane cmimin me te mire dhe sherbimin me te specializuar.

Sot, me shume se kurre ju keni nevoje per uje te cilesise se larte dhe sisteme te garantuara pastrimi. Kompania qe qendron pas tyre eshte Albuji. Sistemet tona te filtrimit me osmoze te dyfishte jane te pakonkurueshme.

Albuji disponon sisteme standarde por edhe te personalizuara qe mund te montohen shpejt dhe mirembahen lehte. Zgjidhet tona variojne qe nga nevojat e thjeshta per pastimin e ujit te nje rubinete te vetme, ne pastrimin e ujit te te gjithe shtepise apo per nevoja komerciale dhe industriale.

Na telefononi dhe do te bindeni se ne jemi me te miret ne biznesin e pastrimit te ujit dhe se specialistet tane jane me te kualifikuarit ne inxhinierine e osmozes se dyfishte apo sistemeve te tjera te pastrimit te ujit.

Gjithashtu ju mund te lexoni:

www.albuji.com
[email protected]
0682088232 | 0665867474 | 0694722963
Albuji: Rruga Dritan Hoxha
Blloku i pallateve Gintash
Laprake, Tirane