Servisi nr.1 ne Shqiperi
per produktet Apple.

main image

ELECTRONIC LINE Apple Authorised Reseller & Apple Professional Service eshte kompania me e madhe ne Shqiperi dedikuar markes Apple. Kompania u themelua ne vitin 2001 nga nje ide e grupit te inxhiniereve elektronik dhe menaxhereve me te zote te Shqiperise.
Electronic Line lindi si nje servis elektronik rreth 11 vite me pare ne nje ambient shume te vogel, kurre nuk ishte imagjinuar nje sukses i ketyre permasave.
Inxhinieret e Electronic Line jane te trajnuar nga partneret tane Apple dhe te regjistruar ne Apple inc per asistencen teknike profesionale.
Jemi ne gadishmerine tuaj 7 dite ne jave, 12 ore ne dite, per tu ofruar sherbimin me profesional ne Shqiperi!
Electronic Line ekspertet tuaj me te afert Apple!

image

image
Servis Nderrim Ekrani iPhone
Aksidentalisht iPhonit tuaj i eshte thyer touch-i ose ekrani atehere mos u shqetesoni sepse inxhinieret tane brenda dite ju bejne zevendesimin e pjeses se demtuar me nje te re.Mjafton qe ju te paraqiteni prane ambjenteve te servisit Electronic Line dhe iPhone-i juaj behet si i ri.
Ky servis realizohet brenda dite.

image
Servis Nderrim Kasa e Pasme e iPhone
Mund te ndodh qe pjesa e pasme e iPhone-it e cila eshte prej xhami te thyhet. Atehere mjafton qe ju te paraqiteni prane ambjenteve te servisit Electronic Line dhe iPhone-i juaj behet si i ri. Pjesen e pasme keni mundesi qe ta zgjidhni dhe ne varjante me dizenjo ose ngjyra te ndryshme. Ky servis realizohet brenda 10 minutash.

image
Servis Nderrim i Butonit Qendror
Butoni i mesit ose home buton eshte butoni me i klikuar ne pajisjet iPhone. Ne rastet kur ai shtypet fort dhe me kalimin e muajve ai mund te demtohet. Ne kete rast ING e Electronic Line ju bejne nderrimin e butonit me nje te ri. Ky servis realizohet brenda dite.

image
Servis Probleme me Butonat e iPhone
Pergjat perdorimit te perditshem te iPhonit disa nga butonat mund te prishe dhe te mos funksionojne sic duhet.ka dhe raste te demtimit te vendit te karikimit. Atehere ne Brenda dite ne nderhyme dhe bejme riparimin e difektit.

image
Servis Nderrim Ekrani iPad
Aksidentalisht iPad it tuaj i eshte thyer touch-i ose ekrani, atehere mos u shqetesoni sepse inxhinieret tane ju bejne zevendesimin e pjeses se demtuar me nje te re.Pas servisit iPad-i juaj do jete ashu sic ishte perpara thyerjes.

Electronic Line
Rruga Mine Peza, Tirane
Tel: 04 22 35 450
www.electronicline.al
FB