Përjetoni pastrim efikas të thellë me teknologjinë Rovus Nano
Përdorni fuqinë natyrale të avullit për të pastruar, dezinfektuar dhe higjenizuar me këtë produkt të linjës Rovus Nano. Hiqni qafe papastërtitë, yndyrat dhe madje 99% të baktereve dhe viruseve në sipërfaqe të ndryshme mbi dysheme.
Eliminoni 99,9% të baktereve dhe viruseve nga sipërfaqe dhe tekstile të ndryshme
Pastroni njollat ​​kokëforta dhe yndyrnat
Reduktoni aromat e pakëndshme
Çmimi normal: 5,990 lekë
Club5: 5,690 Lekë
Më shumë >>

Higjenizues portativ Nano
E dosmosdoshme për çdo shtëpi
Produkti vjen me një grykë konike të projektuar posaçërisht, furçë të rrumbullakët dhe shtojcë avulli të rrobave për përdorim maksimal nga një pajisje:
1.
Gryka konike është për punë më të hollësishme.
2.
Furça e rrumbullakët do të thotë që ju mund të shtoni fuqi shtesë të avullit në pastrimin tuaj për të hequr njollat ​, yndyrat dhe pluhurin nga kuzhina, banjo.
3.
Aksesori i copes për avull për të pastruar në mënyrë të sigurtë lodrat prej pelushi, rrobat e shtratit, dyshekët, perdet.
Higjenizues portativ Nano
Gryka konike

Higjenizues portativ Nano
Furça e rrumbullakët

Higjenizues portativ Nano
Aksesori i copes për avull
Më shumë >>