Paketa Dormeo
BLI SOT E PAGUAJ MOT
Festa të paharrueshme, të qeta, të ngrohta dhe çlodhese gjithmonë me ngrohtësinë që iu jep Dormeo. Për më tepër nëse ju i besoni rehatinë e gjumit Dyshekut Dormeo, në Festat e Fundvitit nuk mungojnë surprizat. Dyshek me këste duke filluar nga 2,250 Lekë në muaj!
Financim me 0% interes vetëm me BKT PRIMA!
12 Këste me 0% Interes
Bli me BKT Prima në të gjithë dyqanet Top Shop & Dormeo
Dyshek Dormeo me garanci deri në 15 Vite
Zgjidh Dyshekun e preferuar >>
Zgjidhni Dyshekun e preferuar…

Dyshek
Aloe Vera
nga 2,250 Lekë
tek 26,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Aloe Vera Plus II
nga 2,750 Lekë
tek 32,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Fresh Prima II
nga 3,330 Lekë
tek 39,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
iMemory S Plus
nga 3,830 Lekë
tek 45,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Air+ Comfort
nga 4,580 Lekë
tek 54,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek
Air+ Select
nga 5,415 Lekë
tek 64,990 Lekë
Më shumë >>

Përse klientët adhurojnë Dyshekët Dormeo?

Produkte me cilësi të lartë

Deri në 15 vite garanci

Prodhuar në Europe

Të testuara & çertifikuara