Oferta Festive
SLITA ME ULJE!
Mirëprisni Babagjyshin me Sliten Top Shop të mbushur hareshëm me Oferta plot e për plot! Vetëm 4 ditë Ulje Ekskluzive me rastin e festave deri në 70% Ulje! Përfitoni të parët dhe nxitoni pasi sasitë dhe koha janë të limituara!.
Ulje deri në 70%. Sasi e limituar!
Ofertat janë të vlefshme në datat 18-21 Dhjetor!
Zbulo Ofertat Festive >>
Oferta plot e për plot në Top Shop…
Air Fryer Red
Fritezë
me ajër
-20%
9,990Lekë
7,990 Lekë
Porosit tani >>

Blender 2ne1 Perla
Blender 2në1
Perla
-57%
6,980 Lekë
2,990 Lekë
Porosit tani >>

Multifresh
Multifresh
Delimano
-60%
19,990Lekë
7,990 Lekë
Porosit tani >>
Dyshek Fresh Prima
Dyshek
Fresh Prima II
-20%
39,990Lekë
31,990 Lekë
Porosit tani >>

Valixhe udhetimi Go
Valixhe Udhëtimi
Go
-75%
14,990Lekë
3,750 Lekë
Porosit tani >>

Batanije me peshe
Batanije
me peshë
-43%
9,990Lekë
3,990 Lekë
Porosit tani >>
Set per pjekje
Set
për pjekje
-70%
11,990Lekë
3,590 Lekë
Porosit tani >>

Tenxhere MultiCooker Pro
Tenxhere
Multicooker PRO
-20%
14,990Lekë
11,990 Lekë
Porosit tani >>

Daily Set
Daily Set
Fivestar
-40%
9,990Lekë
5,990 Lekë
Porosit tani >>
Fshese me avull
Fshesë
me avull
-20%
9,990Lekë
7,990 Lekë
Porosit tani >>

Orbitrek
Pajisje Fitnesi
Orbitrek Elite
-15%
27,990Lekë
23,790 Lekë
Porosit tani >>

Cante Sportive
Cante sportive Walkmaxx Fit
-60%
6,990Lekë
2,790 Lekë
Porosit tani >>